Sällskapsgruppen

Får du oväntat besök av Lena och Gunilla?

För tillfälle går Lena och Gunilla runt och knackar på hos medlemmar som tillhör den äldre och kloka generationen.  Syftet är att samla in information om det finns medlemmar som vill bygga broar och lära känna andra medlemmar via trivsamma sammankomster. Det kanske till och med finns medlemmar som är intresserad av att hålla i en promenadgrupp eller varför inte samla ihop ett gäng och på sopplunch på markuskyrkan.

 

Givetvis kan medlemsgruppen vara behjälplig med att sätta upp anslag gällande en aktivitet om man är intresserad. Vi nås bäst via mail se frågor och kontaktuppgifter, givetvis går det även bra att lämna en lapp i brevlådan utanför föreningslokalen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait